Mye penger i banken?

De beste rentene for deg som har noen hundretusen kroner i banken. Noen bedre enn 2,75 prosent?

Turbulensen på Oslo Børs i oktober fikk mange til å Turbulensen på Oslo Børs i oktober fikk mange til å selge seg ned i aksjefond. Og i begynnelsen av denne måneden ble renten satt opp med ytterligere "en kvarting". . Og i begynnelsen av denne måneden ble renten satt opp med ytterligere "en kvarting". Dermed ser høyrentekontoen litt mer fristende ut enn for noen måneder siden. Ifølge Norsk Familieøkonomi har følgende banker best rente på innskudd på 500.000 kroner.1. Grong Sparebank: 2,552. Verdibanken ASA: 2,503. Storebrand Bank: 2,454. Kredittbanken ASA: 2,455. Haltdalen Sparebank: 2,406. Kragerø Sparebank: 2,35 7. Drangedal og Tørdal Sparebank: 2,35 8. Nesset Sparebank: 2,30 9. Vekselbanken: 2,2510. Tingvoll Sparebank: 2,25Drangedal og Tørdal Sparebank tilbyr 2,45 prosent rente fra én million kroner. I tillegg vet HegnarOnline at Sunndal Sparebank fra 9. januar vil tilby 2,75 prosent på innskudd fra én million. Norges beste rente på innskudd?Harstad Sparebank, Gjerstad Sparebank, Landkreditt Bank og Voss Sparebank tilbyr også 2,25 prosent.Harstad Sparebank, Gjerstad Sparebank, Landkreditt Bank og Voss Sparebank tilbyr også 2,25 prosent.