Sjeføkonom om boligprisene

DnB NORs sjeføkonom Øystein Dørum er ikke enig dem som hevder at boligmarkedet preges av bobletendenser.

DnB NORs sjeføkonom Øystein Dørum er ikke enig dem som hevder at boligmarkedet preges av bobletendenser, skriver dn.no.- Så lenge vi ikke har noen uforklart vekst i markedet, har vi ingen boble, sier han. Sjeføkonomen føyer til at veksten definitivt er i ferd med å avta, men han har likevel ikke tro på at vi står foran en boble som snart vil sprekke.- Vi ser ingen grunn til bekymring ennå. Ja, det er riktig at boligprisene har steget mye. Men det er delvis en korreksjon etter fallet på slutten av 80-tallet, og delvis et resultat av at inntektsveksten har økt, sier han ifølge nettavisen.Dørum tror også at korreksjoner vil komme, men ser ingen grunn til at disse skal bli spesielt dramatiske.14. desember holder Norges Bank årets siste hovedstyremøte.