Opticom-sak henlagt

Det blir ikke gjort noe med anmeldelsen av Opticom-styret for e-postsnoking.

Politikk

Tidligere i uken ble det kjent at det nye styret i Tidligere i uken ble det kjent at det nye styret i Opticom er anmeldt av advokat Morten Opstad for snoking i inntil fem år gamle e-poster sendt av blant andre Robert Keith og Thomas Fussell. Ifølge DN er saken henlagt. er anmeldt av advokat Morten Opstad for snoking i inntil fem år gamle e-poster sendt av blant andre Robert Keith og Thomas Fussell. Ifølge DN er saken henlagt. - Vi så ikke noe i det anmeldte forholdet som ligger innenfor det som kan være straffbart. Vi så ikke noen grunn til å etterforske noe som ike kan være straffbart. Datatilsynet er av samme konklusjon, sier politiadvokat Erik Dammen Stoltz ved Oslo politikammer.

Nyheter
Næringsliv