Riggselskapet Offshore Rig Services ASA i Stavanger, som har sin første av en serie på fire semisub-borerigger under bygging på verftet Yantai Raffles i Kina, har i ekstraordinær generalforsamling 6. desember innvalgt følgende nye styremedlemmer:
  • Christian Bull Eriksson (tidligere blant annet CEO Smedvig ASA)Christian Bull Eriksson (tidligere blant annet CEO Smedvig ASA)
  • Øyvind Jordanger (blant annet tidligere CEO Dolphin AS)Øyvind Jordanger (blant annet tidligere CEO Dolphin AS)
  • Øystein Stray Spetalen.Øystein Stray Spetalen.
- Med den nye styresammensetningen har selskapet den nødvendige bredde og dybde i kompetansen for å kunne forstå og møte de strengeste kunde- og kvalitetskrav som er nødvendig for å bygge et nytt og slagkraftig bore- og entreprenørselskap i Stavanger, sier styreformann Rolf E. Ahlqvist i en kommentar.Selskapet har i første omgang mål om å bygge en organisasjon på 25 personer. Et erfarent prosjektteam for byggeledelse er allerede på plass.