KjøpLogg inn

Advokatrakettene på Oslo Børs

Hvilke advokater topper børs- og verdipapirretten, og hvilke firmaer dominerer? Her er svarene.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 06.28
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord

Det er noen av spørsmålene Finansavisen har forsøkt å besvare i en ny undersøkelse. Innen børs- og verdipapirhandel har man delt inn undersøkelsen i tre kategorier - oppkjøp og fusjoner, emisjoner og børsnoteringer og finansielle derivater.Firmalisten innen børs- og verdipapirrett toppes av Wiersholm med 48 poeng.Innen oppkjøp og fusjoner troner Erik Tryness fra Wiersholm, Melbye & Bech øverst med sine 44 poeng.Kategorien emisjoner og børsnoteringer toppes av Kim Dobrowen fra Thommessen med 44 poeng.Siste kategori, finansielle derivater, toppes av Knut Bergo fra Wiersholm med 55 poeng.Hele oversikten i dagens Finansavisen inneholder, i tillegg til Børs- og verdipapirhandel også rangeringer av advokatene i Skatterett, Arbeidsrett, Prosedyre og voldgift, Olje og energi, Immaterialrett, IT og telekommunikasjon, Konkurranserett, Fast eiendom, Enterpriserett/verkskontrakter, konkurs- og insolvensrett, Sjø- luft og annen transportrett, Fiskerirett og Forsikringsrett.I tillegg rangerer Finansavisen de "up and coming" advokatene i de samme kategoriene.