Vask henda og slapp av!

Vi er blant de landene i verden som er best forberedt på fugleinfluensaen. Både når det gjelder helsevesen, medisiner, vaksiner, forebygging og hygiene, sa helse- og omsorgsministeren i dag.

Politikk

- Jeg forstår at mange er redde. Det er så mye nå. Folk finner mus i brødet, det er noe rart med kjøttdeigen og fisken på fisketorget i Bergen er råtten. Jeg vil råde folk til å ta vanlige forholdsregler når det gjelder hygiene. Vask henda og slapp av! sier Sylvia Brustad til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).I dag orienterte Brustad og landsbruksminister Terje Riis-Johansen Stortinget om regjeringens beredskap for fugleinfluensaen. Begge ministrene poengterte at dette er en dyresykdom som ikke smitter lett til mennesker.- Ifølge våre eksperter er det ingenting som tyder på at viruset er i ferd med å forandre seg slik at det kan smitte fra menneske til menneske, sa Sylvia Brustad til ANB.

Nyheter
Næringsliv