Verstingen Idar Vollvik

Idar Vollvik er verstingen på Oslo Børs. Hele tre saker kan havne hos Økokrim.

Publisert 19. juli 2006 kl. 07.41
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Børsen har hittil i år sendt 26 innside- og kursmanipulasjonssaker til Kredittilsynet, og Idar Vollvik er verstingen, skriver Finansavisen.Etter det avisen kjenner til vurderer Kredittilsynet å anmelde tre forhold til Økokrim. Den alvorligste saken er mistanken om lekkasjen rundt Altinex sitt kjøp av Denerco Oil, som ble meldt 11. mai. Vollvik skal ha alt før påske ha fått vite at noe holdt på å skje.- Jeg har god samvittighet. Her mener jeg selv jeg ikke har gjort noen feil, sier Vollvik i en kommentar.Investoren innrømmer overfor avisen at han feilet med flaggemeldingene i Dynapel og Birdstep, men poengterer ikke å ha tjent penger på det.