Stemningen i India er svært nervøs, to måneder etter at en serie bomber drepte 186 mennesker på tog i byen Mumbai, som er landets finansielle sentrum. Den indiske presidenten A. P. J. Abdul Khalai har mottatt en bombetrussel, ble det meldt tirsdag.Khalais fly ble kvelden før stående på bakken i byen Chennai i nesten tre timer, mens sikkerhetsfolk lette gjennom maskinen uten å finne noen sprengladning.Presidenten kom av gårde tre timer forsinket, skrev det indiske nyhetsbyrået PTI.Statsminister Singh sa tirsdag at indiske sikkerhetstjenester tror terrorister forbereder nye angrep, muligens mot økonomiske og religiøse mål. Men Indias kjernefysiske anlegg kan også bli rammet, framholdt Singh på et møte med sikkerhetsfolk i New Delhi.De siste månedene har det kommet en rekke falske trusler om terrorangrep mot mål i byer som New Delhi og Mumbai. Politiet har pågrepet folk som mistenkes for å stå bak disse truslene, men frykten for virkelige angrep består.