- Alt bråket kan gjøre norske selskaper mindre verdt

- Fortsetter dette, kan det gi en risikopremie på selskapene, slik at de blir mindre verdt, sier børsdirektør Bente Landsnes.

Politikk

Børsdirektør Bente Landsnes har ifølge Aftenposten sett seg lei på alt bråket om lederlønninger og innblanding fra politikerne.- Vi kan ikke tro at resten av verden ikke legger merke til oppslagene i norske aviser. Fortsetter dette, kan det gi en risikopremie på selskapene, slik at de blir mindre verdt. Det vil skade staten, selskapene og ikke minst alle de ansatte som jobber i selskapene, sier hun.- Staten opptrer uprofesjonelt. Når politikerne er uenige, må de ha en dialog direkte med selskapet, og ta det opp på generalforsamling, og ikke i daglige medieoppslag. Det er det ingen andre eiere som gjør heller, legger hun til overfor avisen.

Nyheter
Næringsliv