Baksaas hyller staten

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas er svært fornøyd med staten som eier.

Politikk

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas er svært godt fornøyd med staten som eier.Under en investorkonferanse i Barcelona ble oppstyret rundt opsjoner i Norge tatt opp under en spørsmålsrunde. Baksaas svarte med å rose sin hovedeier, skriver dn.no.- Staten har vært en god eier i Telenor i mange år. Vi har hatt en Ap-regjering som to ganger ga oss store kapitalutvidelser og som la plattform for nye investeringer. Siden den gang har myndighetene vært med å støtte Telenor på en glimrende måte, sa Baksaas.Han innrømmer at det kommer spørsmål om det statlige eierskapet fra internasjonale investorer.- Debatten som pågår nå, har andre elementer. Det ble gitt opsjonspakker på en tid da verden var annerledes. Nå ser vi at strategien virkelig slår til og at aksjemarkedet verdsetter det, sa Telenor-sjefen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv