Baksaas provoserer

- Veldig sterkt å se det på trykk, sier Sps Per Olaf Lundteigen om Jon Fredrik Baksaas.

Politikk

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas provoserer de rød-grønne med sine Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas provoserer de rød-grønne med sine uttalelser om at han ville gjort en dårligere jobb uten sin lønnspakke. . - Uttalelsene er bare tåpelige og dumme, sier Aps Rolf Terje Klungland, medlem av Stortingets finanskomite til VG.Sps Per Olav Lundteigen lot seg også ryste.- Jeg trodde faktisk at det å være konsernsjef i Telenor var en attraktiv og inspirerende jobb. Når man da sier at opsjoner er den viktigste drivkraften, så er det veldig sterkt å se det på trykk, sier han, og får følge av Svs Karin Andersen.- Det virker som om Baksaas trenger flere millioner kroner for å gidde å legge to pinner i kors. Dette er ikke en lederfilosofi jeg har tillit til, sier hun til VG.

Nyheter
Næringsliv