Blair til Afghanistan

Storbritannias statsminister Tony Blair satte natt til mandag kursen mot Afghanistan, der britene har 6.000 soldater.

Politikk

Britiske myndigheter ville natt til mandag ikke gi noen detaljer om det lenge planlagte besøket på grunn av sikkerhetshensyn. Det er første gang Blair drar til Afghanistan siden januar 2002. Britiske myndigheter ville natt til mandag ikke gi noen detaljer om det lenge planlagte besøket på grunn av sikkerhetshensyn. Det er første gang Blair drar til Afghanistan siden januar 2002. Ifølge avisen The Daily Telegraph ønsker Blair å bruke besøket til å understreke at Storbritannia deltar med 500 millioner pund, over 6 milliarder kroner, i gjenoppbyggingen av Afghanistan.Søndag besøkte Tony Blair Pakistan og hadde samtaler med president Pervez Musharraf om deres samarbeid i kampen mot terror. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv