Dette skjer i dag

Resultatsesongen går mot slutten. Men ingen dager uten litt statistikk.

Politikk

Den travleste resultatsesongen er over. I dag er det bare Awilco Offshore som skal i ilden på Oslo Børs.Heller ikke dagen i dag forløper uten statistikk. Her er dagens dose:SSB: Lagerstatistikk. Industri, 3. kv. 2006.SSB: Obligasjoner og sertifikater, 3. kv. 2006.ØMU:Handelsbalansen i september.USA:Boligbygging i USA i oktober kl 14:30.Ellers debuterer Fairmount Heavy Transport på Oslo Børs i dag, med ticker FAIR.Innenriks merker vi osss følgende:Øyer: Kirkemøtet fortsetter.Oslo: Nei til EU har landsmøte.Oslo: Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæther møter Se og Hør i Oslo Tingrett. De har gått til sak fordi de mener bladet brøt privatlivets fred da det i fjor sommer tok bilder av parets bryllup på Tjøme.Moss: Landbruksminister Terje Riis-Johansen (Sp) åpner fjernvarmeanlegg i Moss.Oslo: Finansdepartementets konferanse om bærekraftig utvikling.Trondheim: NRK tester kringkastet mobil-TV via DAB-nettet og inviterer til en demonstrasjon av dette.Oslo: Den Store Alternativmessen arrangeres i Valhall Arena. Kilder: NTB, SSB, Oslo Børs, TDN Finans

Nyheter
Næringsliv