Kristin sier nei?

Sv-leder Kristin Halvorsen vil utrede EU-direktivet. Et veto kan bli aktuelt.

Politikk

SV-leder Kristin Halvorsen vil ha en grundig gjennomgang av EUs tjenestedirektiv før hun konkluderer med om Norge bør bruke vetoretten i EØS-avtalen.SVs landsstyre har tidligere uttalt at Norge bør reservere seg mot å innføre EUs omstridte tjenestedirektiv.Saken skal behandles av SVs landsstyre på nytt til helgen, etter at det ble sluttbehandlet av EU-parlamentet i forrige uke.- Det som er viktigst nå, er at vi får en grundig utredning av direktivets betydning når det gjelder sosial dumping. Vi står sterkere i vår konklusjon dersom vi bruker tiden til å belyse hva tjenestedirektivet egentlig betyr, sier SV-leder og finansminister Kristin Halvorsen til NTB.Samtidig gjentar hun at norsk veto kan bli aktuelt. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv