Kvinne død, mann pågrepet

Mann i midten av 40-årene pågrepet etter dødsfall i Orkanger.

Politikk

En mann i midten av 40-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Orkanger sentrum i Sør-Trøndelag torsdag kveld.Lensmann Bjørn Ivar Ustad i Orkdal sier til NTB at mannen ble pågrepet i nærheten av åstedet kort tid etter at politiet kom til stedet.- Det var imidlertid ikke mannen selv som varslet om at kvinnen var død, opplyser lensmannen.Kvinnen ble funnet død i sin egen leilighet. Lensmannen ønsker ikke å si noe om dødsårsaken.BistandPolitiet fikk melding om dødsfallet ved 19-tiden. Den pågrepne mannen var ved 22-tiden ennå ikke avhørt.Lensmannskontoret fikk torsdag kveld bistand av to teknikere fra kriminalteknisk avdeling ved Trondheim politistasjon. Kripos er foreløpig ikke blitt bedt om å bistå i etterforskningen. - Men det vurderes fortløpende, sier Ustad til NTB.KriseteamIfølge adressa.no er kvinnens pårørende tatt hånd om av et kriseteam.- Det er lensmannen som uttaler seg om denne saken, men jeg kan bekrefte at vi er ute og bistår, sier lederen av kriseteamet, Siv Ekrem.Det vil bli avholdt en pressekonferanse om saken på lensmannskontoret i Orkanger fredag klokken 11. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv