Tall du bør merke deg

Hvordan står det til i norsk økonomi? Senere i dag får vi en pekepinn. Svein Gjedrem skal også i ilden.

Politikk

Resultatsesongen er helt på tampen, og i dag er det bare Fosen Trafikklag som står på listen. Resultatsesongen er helt på tampen, og i dag er det bare Fosen Trafikklag som står på listen. Tyskland: KPI i november.Frankrike:Business confidence i Frankrike..SSB: AKU-ledighet i september kl 10:00.SSB: Internettmålingen, 4. kvartal 2005/1. kvartal 2006.SSB: Statsregnskapets inntekter og utgifter, 3. kvartal 2006.Ellers har Norsk Vekst Forvalting ekstraordinær generalforsamling, i dag, mens Kongsberg Automotive har kapitalmarkedsdag i Høyres Hus i Oslo.Sentralbanksjef Svein Gjedrem holder foredrag for Regionalt nettverk, Region Innland.I USA stenger finansmarkedene klokken 13 lokal tid som følge av Thanksgiving. Råvarebørsen Nymex er stengt hele dagen.Innenriks merker vi oss følgende:Oslo: Utenriksminister Jonas Gahr Støre møtet Sveriges utenriksminister Carl Bildt.Oslo: Toralv Maurstad fyller 80 år.Lillestrøm: Messene Hjem & Fritid, Kunst & Håndverk, Samler & Antikk og Gatebil arrangeres samtidig på Norges Varemesse. Til søndag.Oslo: Yaras Kvalitetsseminar: Er jordbrukseksport likevel mulig?Oslo: Pressevisning av KV "Nornen",Stavanger: Gilde åpner pølsefabrikk på Forus.Kilder: TDN Finans, NTB, SSB, Oslo Børs

Nyheter
Næringsliv