Vil blokkere finsk prosjekt

Argentinske miljøvernere sier de kommer til å blokkere adgangen til stedet der den finske treforedlingsbedriften Botnia bygger en omstridt cellulosefabrikk i Uruguay.

Politikk

Verdensbanken skal etter planen ta stilling til om de vil være med å finansiere papirprosjektet tirsdag. Miljøvernerne vil derfor bruke mandag til å demonstrere ved den planlagte fabrikken ved elva Uruguay, som utgjør grensa mellom Uruguay og Argentina. Verdensbanken skal etter planen ta stilling til om de vil være med å finansiere papirprosjektet tirsdag. Miljøvernerne vil derfor bruke mandag til å demonstrere ved den planlagte fabrikken ved elva Uruguay, som utgjør grensa mellom Uruguay og Argentina. Byggeprosjektet er svært omdiskutert på grunn av frykten for vesentlig forurensing av elva og ødelagt livsgrunnlag for dem som bor i området. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv