Vil reformere Frankrike

Ségolène Royal lover å reformere Frankrike hvis hun blir valgt som president.

Politikk

Den populære kvinnen er høyresidens verst tenkelige motstander i vårens presidentvalg. - Vi skal klatre helt til toppen, og i dag er en god dag å begynne, sa Royal fredag etter å ha feid sine mannlige konkurrenter av banen i primærvalget i det franske Sosialistpartiet. Den populære kvinnen er høyresidens verst tenkelige motstander i vårens presidentvalg. - Vi skal klatre helt til toppen, og i dag er en god dag å begynne, sa Royal fredag etter å ha feid sine mannlige konkurrenter av banen i primærvalget i det franske Sosialistpartiet. 60,62 prosent av partiets medlemmer valgte henne som sosialistenes kandidat til presidentvalget i Frankrike om fem måneder. Begge motkandidatene, Dominique Strauss-Kahn og Laurent Fabius, ba om at alle sosialister nå må samle seg bak Ségolène Royal.Selv ga den nye stjernen uttrykk for at hun føler «et enormt ansvar» for ikke å skuffe alle dem som håper hun kan erobre presidentpalasset og bli Frankrikes første kvinnelige president.Royal lover å reformere Frankrike dersom hun vinner presidentvalget. - Verden har endret seg, Frankrike har beveget seg, derfor må også politikken endre seg, og jeg vil stå for den endringen, sa hun fredag.

Nyheter
Næringsliv