De ble også enige om å gjenoppta samtalene om å danne en samlingsregjering. - Det er enighet mellom alle væpnede grupper om en våpenhvile for å gjøre slutt på volden, sa Ibrahim Abu Najja. De ble også enige om å gjenoppta samtalene om å danne en samlingsregjering. - Det er enighet mellom alle væpnede grupper om en våpenhvile for å gjøre slutt på volden, sa Ibrahim Abu Najja. Hamas-talsmann Ismail Radwan bekreftet våpenhvilen. Avtalen innebærer at tilhengere av ulike fraksjoner skal bære våpen åpent i gatene, at sikkerhetsstyrkene skal vende tilbake til sine hovedkvarter, og at alle som har blitt bortført i uroen må løslates. Sikkerhetsstyrker lojale mot president Mahmoud Abbas må også avslutte beleiringen av to av departementene.Enigheten kom etter at ledere for Islamsk hellig krig og Folkefronten for frigjøringen av Palestina (PFLP), opplyser velinformerte kilder til nyhetsbyrået DPA.Maktkampen mellom de palestinske bevegelsene Hamas og Fatah blusset opp til en full væpnet konflikt og skapte frykt for borgerkrig, etter et at Abbas lørdag erklærte at det ville bli utskrevet nyvalg for å løse den politiske krisen som følge av at partene ikke hadde klart å bli enige om en samlingsregjering.