37-åringen som er mistenkt for å stå bak seriedrapene i Ipswich-området i Øst-England, får nå livet brettet ut i britiske medier.Mannen ble pågrepet tidlig mandag morgen i sitt hjem i Trimley ved Felixstowe, en småby som ligger ved kysten om lag to mil sørøst for Ipswich. Han sitter nå i varetekt.37-åringen er mistenkt for å ha drept alle de fem prostituerte som siden begynnelsen av desember er funnet døde i Ipswich-området.Politiet har nektet å oppgi den mistenktes navn, men britiske medier identifiserer ham som butikkmedarbeideren Tom Stephens. Etter pågripelsen var de raskt på pletten med utfyllende detaljer om ham.Blant annet har han lagt ut bilder av seg selv på myspace.com, hvor han kaller seg «biskopen». Her oppgir han at han liker musikk fra 80-tallet, at han er i god form, og at han ikke er spesielt interessert i fjernsyn, skriver .Stephens skal ha jobbet deltid som taxisjåfør, og tidligere var han også ansatt som «special constable», det vil si en slags reservepolitibetjent.Naboer beskriver ham som «høy, tynn og rar».- Han var ganske snål, og det virket ikke som han ville ha noe med noen å gjøre, sier naboen Lesley-Anne Barber (50).I helgen ble Stephens intervjuet av London-avisen . Da nektet han for å ha noe som helst med drapene å gjøre. (©NTB)