De to bildene av Smith og minister for innvandring, Shane Gibson, begge fullt påkledd, men i en heftig omfavnelse på en seng med rosa blomster og hvite bånd, ble trykt på førstesiden i avisa Tribune og Nassau mandag. De to bildene av Smith og minister for innvandring, Shane Gibson, begge fullt påkledd, men i en heftig omfavnelse på en seng med rosa blomster og hvite bånd, ble trykt på førstesiden i avisa Tribune og Nassau mandag. Gibson, som er medlem av parlamentet for regjeringspartiet, Det progressiv-liberale partiet, var i søkelyset allerede for å ha gitt Smith spesialbehandling, og de nye bildene gjør neppe situasjonen lettere for ham.Partimedlemmer mener han har skadet partiet foran valget senere i år, og lederen for opposisjonen har politianmeldt ham. Anna Nicole Smith døde i forrige uke på et hotell i Florida. Dødsårsaken er fortsatt ukjent, men mandag kom det fram at eieren av huset hun leide i Nassau, fant metadon i kjøleskapet på soverommet hennes.En lege har opplyst at metadon var en medvirkende årsak til at hennes 20 år gamle sønn, Daniel Smith, døde i Nassau i september i fjor da han var på besøk hos sin mor og sin nyfødte halvsøster. (©NTB)