Bak lukkede dører gikk Gerd-Liv Valla (59) lørdag til sitt hittil kraftigste angrep på Ingunn Yssen (45). Ifølge VG skjedde det i et syv timer langt vitnemål. Her var det ingen tegn til forsoning, og kritikken beskrives som usedvanlig nådeløs og personlig. Bak lukkede dører gikk Gerd-Liv Valla (59) lørdag til sitt hittil kraftigste angrep på Ingunn Yssen (45). Ifølge VG skjedde det i et syv timer langt vitnemål. Her var det ingen tegn til forsoning, og kritikken beskrives som usedvanlig nådeløs og personlig. VG skriver at Vallas refs av Yssen ble både utdypet og utvidet i forhold til hennes tidligere anklager.- Valla er ferdig med å be Yssen om unnskyldning. Nå er hun mest opptatt av å fortelle sin versjon, og av å vinne kampen om troverdigheten overfor granskerne, sier en kilde nær Valla.Foto: Scanpix