Partilederne for Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre har sendt et brev til statsminister Jens Stoltenberg (Ap) om saken. Partilederne for Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre har sendt et brev til statsminister Jens Stoltenberg (Ap) om saken. Opposisjonen frykter at indre uenighet i regjeringen skal forsinke en nødvendig avklaring av regjeringens standpunkt.- Vi forventer at regjeringen gir Stortinget en redegjørelse snarest mulig etter utløpet av høringsfristen 22. februar. Regjeringen har hatt EUs nye tjenestedirektiv på bred høring. I den offentlige debatt knytter det seg stor interesse til vurderingen av direktivets konsekvenser for Norge. Det er derfor viktig at regjeringen både presenterer virkningene direktivet vil ha, og hvordan den vil behandle saken videre, skriver det fire partilederne i brevet. (©NTB)