Regjeringen.no erstatter den tidligere, velkjente Odin.no, og vil være den nye hovedkanalen for informasjon fra politikerhold. Regjeringen.no erstatter den tidligere, velkjente Odin.no, og vil være den nye hovedkanalen for informasjon fra politikerhold. Nettportalen ble lansert mandag og skal gi informasjon om borgernes rettigheter, plikter og muligheter lett tilgjengelig for folk flest. Brukerne skal kunne finne den informasjonen de trenger - uten å ta personlig kontakt, og uten å kjenne strukturen i departementene.Brukerne vil finne informasjon på tvers av departementsstrukturen ved hjelp av en temastruktur, og er derfor ikke avhengige av å vite hvilke departementer som er involvert i behandlingen av ulike politiske saker.Siden alle dokumentene som lå i Odin er konvertert til den nye løsningen, vil regjeringen.no inneholde mer enn 300.000 dokumenter ved lanseringen. (©NTB)