Det er nå bekreftet at Gerd-Liv Valla trekker seg som LO-leder. - Jeg gjør det fordi jeg tror det i denne situasjonen er det beste bidraget jeg kan gi til LO, sier Valla. Det er nå bekreftet at Gerd-Liv Valla trekker seg som LO-leder. - Jeg gjør det fordi jeg tror det i denne situasjonen er det beste bidraget jeg kan gi til LO, sier Valla. - Hun hadde åpenbart ikke noe valg etter å lest rapporten. Hun har ikke vist noen ydmykhet under prosessen og heller ikke i denne avgangstalen. Talen var også et voldsomt oppgjør med resten av sekretariatet som satte i gang granskingsutvalget, sier Høyres Per-Kristian Foss til HegnarOnline.- Tar det til orientering. Vi ser ingen grunn til å blande oss inn i interne anliggender i LO. Håper likevel at dette danner grunnlag for en fornyet debatt om samrøret mellom LO og Arbeiderpartiet, som snart bør opphøre, sier Fremskrittspartiets Siv Jensen til HegnarOnline.