På landsmøtet i Senterpartiet gikk partileder Åslaug Haga til angrep på FrP. FrP vil bygge ned det regjeringen har bygget opp, hevdet Haga. Nå slår Fremskrittspartiets formann Siv Jensen tilbake mot henne. På landsmøtet i Senterpartiet gikk partileder Åslaug Haga til angrep på FrP. FrP vil bygge ned det regjeringen har bygget opp, hevdet Haga. Nå slår Fremskrittspartiets formann Siv Jensen tilbake mot henne. - Det er Åslaug Haga er den største trusselen mot distrikts-Norge, mener Jensen.- Åslaug Haga har stort sett ikke gjort annet enn å komme med store ord. Det eneste hun og Sp har oppnådd er økt fraflytting fra distriktene. Haga er den største trusselen mot distrikts-Norge, sier FrPs partiformann.- I stedet for å kjefte på FrP bør Sp forsøke å levere litt av varene utover generelt selvskryt. I februar i fjor lovet Sp å redusere vrakpanten. Dette støttet Ap og SV, men vi har ikke sett noe til det enda. Odd Roger Enoksen lovet tidenes satsing på fornybar energi. Det endte med en 4 siders stortingsmelding. Regjeringen ved Enoksen har også sviktet i forhold til kraftkrise i Midt-Norge, industrikraftregime, prinsipielle avklaringer rundt gasskraftverk. Alt er et salig rot, sier Jensen.