KjøpLogg inn

Des Browne blir grillet

Den britiske forsvarsministeren kan vente seg tøffe spørsmål om beslutningen om å la bortførte soldater selge sine historier fra Iran til pressen når han møter i Parlamentet.

Publisert 16. april 2007 kl. 06.34
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord

Des Browne vil også bli grillet om det britiske forsvarets militæroperasjoner i Irak og Afghanistan. Des Browne vil også bli grillet om det britiske forsvarets militæroperasjoner i Irak og Afghanistan. Forsvarsministeren har allerede tatt ansvar for at de britiske sjøfolkene og soldatene som ble bortført til Iran, fikk selge historiene sine til pressen. Statsminister Tony Blair har sagt at «det var ingen god idé».Lederen for det konservative opposisjonspartiet David Cameron sier Browne må passere to tester i Underhuset for å beholde jobben