Kjendisadvokat John Christian Elden har overtatt for advokat Jonny Sveen som forsvarer for Atle Hamre (47). Kjendisadvokat John Christian Elden har overtatt for advokat Jonny Sveen som forsvarer for Atle Hamre (47). Travkusken ble fredag før påske varetektsfengslet i fire uker, siktet for utpressing og forsøk på utpressing av Kristiansand-investor og hesteeier Trond Willy Wilhelmsen (51) for 2,5 millioner kroner.Hamre begjærte seg ifølge Nettavisen løslatt påskeaften, uten å få rettens medhold. Dermed kan han fortsatt holdes fengslet til fredag 27. april.Hamre er fengslet med brev- og besøksforbud, og sitter i isolasjon til fredag denne uken. Han har tidligere, via sin forrige advokat Sveen, avvist all skyld for beskyldningene om utpressing av Wilhelmsen. (©NTB)John Christian Elden. Foto: Scanpix