Krever diskusjon om Valla-rapporten

Lokale LO-topper vil ha diskusjon om Valla-saken på dagens møte i representantskapet. LO-ledelsen sier nei.

Scanpix / Scanpix
Politikk

Samme dag som han velges til ny LO-leder, sier Roar Flåthen at han forholder seg til at LO-sekretariatet stoppet behandlingen av Valla/Yssen-rapporten etter at Gerd-Liv Valla trakk seg samme dag som den ble lagt fram.Derfor er det ikke lagt opp til en diskusjon om Valla-saken når LO-representantskapet møtes tirsdag. Her er det kun valg av leder og tariffoppgjøret som står på agendaen.Det får leder Kleiv Fiskvik i Oslo LO til å reagere skarpt.- Jeg er sjokkert! Her har vi brukt åtte-ti millioner kroner på en rapport, og så er det helt stille. De vil jo ikke engang offentliggjøre rapporten, sier Fiskvik til Dagsavisen.Flere medlemmer i representantskapet som avisen har snakket med, støtter Fiskvik som varsler at han vil ta opp saken på møtet.

Nyheter
Næringsliv