KjøpLogg inn

Landets veitunneler frikjennes

Landets veitunneler frikjennes for sikkerhetssvikt.

Publisert 11. april 2007 kl. 13.12
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord

Ingen av dem går gjennom fjell som har samme geologi som man finner i nordre del av Vestfold, heter det blant annet i undersøkelsen som Statens vegvesen offentliggjør onsdag ettermiddag. Ingen av dem går gjennom fjell som har samme geologi som man finner i nordre del av Vestfold, heter det blant annet i undersøkelsen som Statens vegvesen offentliggjør onsdag ettermiddag. Statssekretær i Samferdselsdepartementet, Steinulf Tungesvik (Sp) sier til NTB at denne konklusjon også ble trukket av den ekspertgruppen som ble nedsatt etter Hanekleivulykken sist jul.Nå har landets regionale veisjefer på rekordtid sikkerhetskontrollert veitunnelene i sine distrikter, og kommet til at de er godt bygget og at det ikke er forbundet med noen fare å bruke dem. (©NTB)