- Jeg vil sende et brev til Norsk Tipping og be dem vurdere dagens praksis, sier Giske til Nationen. Giske opplyser at han i utgangspunktet er veldig positiv til at det blir endringer.I dag har Norsk Tipping en grense på en omsetning på 8.000 kroner i uka for at butikker skal kunne få ha tippeterminaler. Det betyr at rundt 300 utkantbutikker som ønsker å tilby pengespill fra Norsk Tipping, ikke har den muligheten i dag.Giske mener saken må ses i et større perspektiv enn bare omsetningsgrensen til Norsk Tipping.- Jeg kan ikke detaljregulere de kommersielle vurderingene til Norsk Tipping, da bærer det galt av sted. Men med så mange argumenterer for å gjøre noe med dette er det klart jeg vil be dem se på det på nytt, sier Giske. Kommunal- og regionalminister Åslaug Haga (Sp) opplyser via sin statssekretær Guri Størvold at også hun vil ta opp saken med Giske. (©NTB)