Siv Jensen mindre pop enn Stoltenberg

33 prosent av velgerne sier de har stor tillit til Frp-leder Siv Jensen.

35 prosent sier det samme om Jens Stoltenberg som Ap-leder, viser en ny meningsmåling. Nylig var det omvendt. For et år siden opplevde Jensen at hele 42 prosent av de spurte hadde stor tillit til henne, mens Stoltenberg var nede på et bunnivå med 22 prosents oppslutning. 35 prosent sier det samme om Jens Stoltenberg som Ap-leder, viser en ny meningsmåling. Nylig var det omvendt. For et år siden opplevde Jensen at hele 42 prosent av de spurte hadde stor tillit til henne, mens Stoltenberg var nede på et bunnivå med 22 prosents oppslutning. Målingen, som er utført for VG av InFact like før påske, viser at utenriksminister Jonas Gahr Støre har mistet en del av sin popularitet. Mens 78 prosent svarte at de hadde stor tillit til ham i mars 2006, svarer 52 prosent det samme ett år senere.Til tross for at Støre nyter større tillit på meningsmålingen, er det Stoltenberg folk foretrekker som statsminister. 28 prosent vil ha Stoltenberg, 20 prosent vil ha Støre, mens 21 prosent av de spurte vil ha Siv Jensen som statsminister. Høyres Erna Solberg kommer på en fjerdeplass med 9 prosent, mens SV-leder Kristin Halvorsen får 6 prosent. (©NTB)