Stjernen ved middagen var presidenten i Representantenes hus, Nancy Pelosi, som er en god venn av Streisand. Stjernen ved middagen var presidenten i Representantenes hus, Nancy Pelosi, som er en god venn av Streisand. 1,3 millioner dollar (nesten 8 millioner kroner) ble resultatet etter at 120 spesielt inviterte gjester betalte opp til 50.000 dollar hver for å spise middag med Streisand og Pelosi. Pengene skal gå til å øke det demokratiske flertallet i Kongressen. Blant kjendiser som deltok på middagen, var Eva Longoria, Melissa Etheridge og Tammy Michaels, Kenny G, Dick Van Dyke og Norman Lear. En rekke demokratiske kongressmedlemmer var også med.Sist Streisand åpnet sitt hus for politisk pengeinnsamling var da hun arrangerte konsert i huset for Demokratene i 1988. 1,2 millioner dollar var resultatet den gangen. (©NTB)