1.500 spilleautomater er fortsatt i drift

Selv om automatforbudet trådte i kraft 1. juli, finnes det fremdeles over 1.500 spilleautomater i drift, som aksepterer sedler.

TV 2 meldte søndag kveld at det fortsatt finnes spilleautomater i drift i Norge, selv om automatforbudet ble innført for en uke siden. TV 2 meldte søndag kveld at det fortsatt finnes spilleautomater i drift i Norge, selv om automatforbudet ble innført for en uke siden. De såkalte bingoautomatene finnes fortsatt rundt om i landet, og det er mulig å bruke sedler på disse automatene. Ifølge TV 2 er antall bingoautomater doblet siden 2004, og er i dag på over 1.500. Det stilles få krav til bingoautomatene, bortsett fra at de må stå i et bingolokale.- Det er langt lavere henvendelser til hjelpelinja knyttet til bingoautomater. Men det finns, derfor innfører vi seddelforbud også på bingoautomater fra 15. august i år, har kulturminister Trond Giske tidligere uttalt. (©NTB)