Gjengsiktet løslatt i Natal

En av de siktede etter gjengaksjonen i Oslo og Brasil i mai, ble natt til fredag løslatt fra fengsel i Natal.

Trygve Kristiansen ble løslatt ved 01-tiden fredag, opplyser hans bror til adressa.no.Mannen ble pågrepet 8. mai i år i forbindelse med Operasjon Paradis og deretter siktet for omfattende hvitvasking, blant annet knyttet til eiendomskjøp på feriestedet Natal.Broren reiste til Brasil for fire uker siden for å hjelpe til i arbeidet med å skaffe nok bevis som kunne føre til løslatelse fra varetektsfengsling. Han beskriver løslatelsen som en «enorm lettelse».Løslatelsen kom som en overraskelse ettersom familien så sent som torsdag fikk beskjed om at dommeren hadde reist på ferie.- Vi var veldig oppgitt over situasjonen da vi fikk høre at en ny dommer skulle avløse og sette seg inn i saken, sier den løslattes bror. (©NTB)