Høyre utelatt fra TV-duellene

Høyre er ikke representert i en eneste planlagt TV-duell i valgkampen. NRK og TV 2 forsikrer likevel at partiet skal få slippe til.

Byrådsleder Erling Lae i Oslo, mener NRK og TV 2 har latt seg lure av Aps valgkampstrategi, skriver VG mandag. Byrådsleder Erling Lae i Oslo, mener NRK og TV 2 har latt seg lure av Aps valgkampstrategi, skriver VG mandag. - TV-kanalene har ukritisk bitt på valgkampstrategien til Ap. De ønsker jo å fremstille valget som en kamp mellom Ap og Frp, selv om virkeligheten i Kommune-Norge ikke er slik, sier Lae. Hittil er det planlagt sju TV-dueller i valgkampen.Redaksjonssjef Kjetil Sviland, i TV 2s Tabloid, mener det er en tilfeldighet at Høyre ikke er representert i noen av TV-duellene, og understreker at det kommer flere muligheter. Også NRK forsikrer at Høyre vil få slippe til under valgkampen.- Vi kommer til å dekke alle partiene på en ordentlig måte, også Høyre, sier prosjektleder for valgdekningen Per-Arne Bjerke i NRK. (©NTB)