Ingen siktes for salg av adelstitler

Den britiske påtalemyndigheten sa fredag at de ikke tar ut siktelser i saken om angivelig salg av adelstitler i Storbritannia.

Scanpix / Scanpix
Politikk

- Jeg har bestemt at bevisene er utilstrekkelige til at det vil være noen realistisk sjanse for at noen blir dømt i saken, sier Carmen Dowd fra den britiske påtalemyndigheten i en pressemelding. - Jeg har bestemt at bevisene er utilstrekkelige til at det vil være noen realistisk sjanse for at noen blir dømt i saken, sier Carmen Dowd fra den britiske påtalemyndigheten i en pressemelding. Anklagene om salg av adelstitler, og forsøk på å dekke over skandalen, har blant annet blitt rettet mot nære medarbeidere av tidligere statsminister Tony Blair, og har bidratt til å svekke hans autoritet.Politiet har siden mars i fjor gransket påstandene om at Labour har styrket partikassa ved salg av adelstitler, som gir plasser i Overhuset.To av Blairs mest sentrale rådgivere ble pågrepet og avhørt i saken. Politiet har i alt hatt 136 personer inne til avhør, blant dem Tony Blair selv. Både Blair og andre Labour-ledere har nektet å ha gjort noe galt. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv