Kidnappet treåring satt fri i Nigeria

Den tre år gamle britiske jenta som ble kidnappet i Nigeria før helga, er satt fri.

Margaret Hill ble bortført på vei til skolen i Port Harcourt i Nigerdeltaet torsdag. Treåringen er i god behold og gjenforent med sine foreldre, opplyser en talsmann for den nigerianske regjeringen. - Hun ser bra ut og er i godt humør, sier talsmann Emmanuel Okah. Margaret Hill ble bortført på vei til skolen i Port Harcourt i Nigerdeltaet torsdag. Treåringen er i god behold og gjenforent med sine foreldre, opplyser en talsmann for den nigerianske regjeringen. - Hun ser bra ut og er i godt humør, sier talsmann Emmanuel Okah. Margaret fortalte selv på telefon til nyhetsbyrået AP at hun har det bra og at hun var glad for å se igjen moren. - Jeg er veldig, veldig glad, sa moren Oluchi Hill søndag kveld.- Hun er OK, men jeg vil ta henne med til sykehus fordi hun er dekket av myggstikk, sa Oluchi, som sammen med mannen Mike Hill ble gjenforent med datteren på hovedkvarteret til sikkerhetstjenesten SSS i Port Harcourt.Ifølge Mike Hill ble det ikke betalt noen løsepenger for jenta. Kidnapperne satt Margaret i byen Ogbakiri, der hun ble plukket opp av SSS-agenter. Ingen av kidnapperne skal ha blitt pågrepet. Kidnapping for løsepenger er vanlig i Nigerdeltaet, men det er første gang et utenlandsk barn er borført. Over 200 utlendinger er bortført siden starten på 2006. De fleste av dem er blitt sluppet fri etter at det er blitt betalt løsepenger.