Mener Stoltenberg tar feil av Oslo

Statsministeren kjenner ikke forholdene i hovedstaden, mener Høyre-leder Erna Solberg og byrådsleder Erling Lae.

Høyre-toppene rister på hodet av statsminister Jens Stoltenberg (Ap) som uttalte at Oslo er en forskjellsby som lider under geografiske forskjeller da han nylig la fram hovedstadsmeldingen. Høyre-toppene rister på hodet av statsminister Jens Stoltenberg (Ap) som uttalte at Oslo er en forskjellsby som lider under geografiske forskjeller da han nylig la fram hovedstadsmeldingen. - Stoltenberg kjenner ikke Oslo. De geografiske forskjellene er der, men mindre enn før. Forskjells-Oslo følger ikke lenger geografiske grenser. Det var før det. Nå går det mer på livserfaring. Derfor må vi være mer individorientert. Vi må spisse tiltakene inn mot menneskene mer enn bydelene, sier Lae til Aftenposten.Solberg sier at forskjellene mellom bydelene har jevnet seg ut på grunn av flytting internt i byen. (©NTB)