Putin besøker Bush

Russlands president Vladimir Putin innledet søndag et kort besøk hos kollega George W. Bush på Bush-familiens feriested i Maine.

Politikk

Kort etter ankomsten satte Putin seg ned med Bush til samtaler som tar sikte på å reparere forbindelsene mellom de to landene etter konflikten om det amerikanske rakettskjoldet i Europa. Putin ankom sommerhuset i presidentens helikopter sammen med Bushs far, tidligere president George Bush. Kort etter ankomsten satte Putin seg ned med Bush til samtaler som tar sikte på å reparere forbindelsene mellom de to landene etter konflikten om det amerikanske rakettskjoldet i Europa. Putin ankom sommerhuset i presidentens helikopter sammen med Bushs far, tidligere president George Bush. Meningen ved å avholde toppmøtet på feriestedet ved havet i den lille byen Kennebunkport er at møtet kan avholdes i en avslappet atomsfære.Før møtet gjennomførte rundt 1.500 demonstranter en livlig og fargerik protestmarsj langs byens kystpromenade der de blant annet krevde at Bush og visepresident Dick Cheney stilles for riksrett for Irak-krigen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv