Rødt mener Hydro-sjefen må gå

Partiet Rødt ber regjeringen sparke Hydro-direktør Eivind Reiten.

Politikk

I en pressemelding skriver partiets leder at et statskontrollert selskap ikke kan ha en leder som ikke har magemål, og som konsekvent setter sine egne interesser foran samfunnets og de ansattes. I en pressemelding skriver partiets leder at et statskontrollert selskap ikke kan ha en leder som ikke har magemål, og som konsekvent setter sine egne interesser foran samfunnets og de ansattes. - Eivind Reiten må derfor sparkes som direktør i Hydro og ikke velges som styreleder i nye StatoilHydro, sier leder Torstein Dahle i Rødt/RV i pressemeldingen.Onsdag ble det kjent at Reiten får 28 millioner og konserndirektør Tore Torvund får 24 millioner når Hydros opsjonsordning opphører. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv