Sammen skal de forsikre norsk næringsliv

Trygg-Hansa og SpareBank 1 skal samarbeide om å forsikre norsk næringsliv.

Trygg-Hansa og SpareBank 1 inngår forsikringssamarbeid, går det frem av en melding. De to selskapene skal samarbeide om å forsikre norsk næringsliv.- Helhetlige bank- og forsikringsløsninger blir stadig viktigere for våre bedriftskunder. Med denne avtalen med Trygg-Hansa gjør vi internasjonal forsikringskompetanse tilgjengelig for SpareBank 1-kundene i hele Norge. Samtidig ser vi at bedriftsmarkedet etterspør stadig mer komplekse produkter, og tror at vi i fellesskap skal kunne tilby våre kunder markedets til enhver tid beste forsikringsprodukter, sier Erling Falk, viseadministrerende direktør i SpareBank 1 Skadeforsikring.For Trygg-Hansa er samarbeidsavtalen med SpareBank 1 svært viktig.- Denne avtalen med SpareBank 1 Gruppen er svært viktig for Trygg-Hansa. Vi har det seneste året ført en offensiv strategi for å posisjonere oss som en utfordrer til de store forsikringsselskapene og skal vokse hurtig videre. Gjennom SpareBank 1 Gruppens omfattende nettverk vil bedriftskunder i hele landet endelig kunne tilbys internasjonale forsikringsprodukter og -service, sier direktør for næring i Trygg-Hansa, Scott Ørmen.Trygg-Hansa eies av det danske forsikringskonsernet Codan, som inngår i Royal & SunAlliance, ett av verdens største forsikringskonsern.