Tidligere statsminister arrestert

Bangladeshs tidligere statsminister Sheikh Hasina Wajed ble mandag morgen arrestert i en storstilt politioperasjon.

Sheikh Hasina var statsminister i Bangladesh fra 1996 til 2001. Hun risikerer nå å bli siktet for korrupsjon og medvirkning til drap. Sheikh Hasina var statsminister i Bangladesh fra 1996 til 2001. Hun risikerer nå å bli siktet for korrupsjon og medvirkning til drap. Rundt 400 politifolk fra en elitestyrke omringet boligen hennes mandag morgen. Medhjelpere fra huset ble fjernet, telefonlinjer kuttet og alle veier sperret av før den tidligere statsministeren ble arrestert og ført bort.Bangladesh har siden januar i år blitt styrt av en militærstøttet regjering som har lovet å rydde opp i landets omfattende korrupsjon. Rundt 150 høytstående politikere, forretningsfolk og byråkrater er blitt arrestert i regjeringens offensiv mot korrupsjon. (©NTB)