Denne mannen skal hjelpe Bjarne Håkon Hanssen

Statsministerens kontor henter inn 30-åring som skal komme med gode råd til statsråd Bjarne Håkon Hanssen.

Politikk

Statsministerens kontor har fra 12. september ansatt kommunikasjonsrådgiver Ketil Lindseth (30), som politisk rådgiver for statsråd Bjarne Håkon Hanssen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Han overtar etter Arnhild Holstad, som fratrer 14. september. Statsministerens kontor har fra 12. september ansatt kommunikasjonsrådgiver Ketil Lindseth (30), som politisk rådgiver for statsråd Bjarne Håkon Hanssen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Han overtar etter Arnhild Holstad, som fratrer 14. september. Linseth har grunnfag i sosiologi og medievitenskap, hatt en rekke verv i AUF, vært medlem av Nord-Trøndelag Fylkesting og rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han har fra 2002 jobbet med kommunikasjon, både som selvstendig næringsdrivende, som samfunns- og kommunikasjonssjef i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité og inntil nylig som seniorrådgiver i JKL group.

Nyheter
Næringsliv