- Faren er over for denne gang

Ekspertene i DnB NOR Markets og Terra Securities er enige, faren ser ut til å være over for denne gang og børsen skal videre opp.

1 / 1
Politikk

Etter gårsdagens rentebeskjed fra USA er ekspertene i DnB NOR og Terra sikker i sin sak, børsen skal videre opp.- Faren er over for denne gang. Hvis oljeprisen holder seg, kan vi ta igjen halvparten av det tapte i løpet av neste uke. Da kan vi se hovedindeksen opp mot 475 til 480 poeng, sier sjeføkonom Jan Andreassen i Terra Securities til Finansavisen.Andreassen får følge av aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB NOR Markets.- Jeg kan på ingen måte garantere at vi har sett bunnen, men dette øker sannsynligheten for at vi har sett den. Signalet om rentekutt fra Fed vil bidra til å snu psykologien i markedene, sier aksjestrategen til avisen.

Nyheter
Næringsliv