Høyre stuper på Oslo-måling

Høyre er kraftig svekket i Oslo, og synker med 4,6 prosentpoeng på en fersk meningsmåling.

Politikk

Partiet får en oppslutning på 20,4 prosent på partibarometeret for Oslo som Norstat har laget for NRK.Venstresiden gjør et sprang framover, noe som kan bety at det kan bli et maktskifte i hovedstaden. Arbeiderpartiet øker sin oppslutning med 3,5 prosentpoeng til 28,7 prosent, mens RV går fram 1,1 prosentpoeng til 4,2 prosent. SV går derimot tilbake med 3,7 prosentpoeng, og ender på 16,6 prosent på målingen.Fremskrittspartiet gjør det også sterkt, med en økning på 1,5 prosentpoeng til 18 prosent.Alle sentrumspartiene går også fram. Økningen er størst for Venstre, som klatrer 2,2 prosentpoeng til 6,3 prosent. KrF går fram 0,9 prosentpoeng til 3,9 prosent, mens Senterpartiets oppslutning øker med 0,8 prosentpoeng til 0,8 prosent i Oslo. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv