Oslos ordfører trenger tenkepause

Oslos ordfører Per Ditlev-Simonsen (H) sier han trenger tenkepause etter at han mandag forklarte seg om skatteunndragelsen.

Politikk

Opposisjonen i bystyret oppfordret ham til å fratre, men han sa mandag ettermiddag at han blir sittende inntil videre.- Jeg trekker meg ikke med mindre bystyrets flertall skulle ønske det, sa Ditlev-Simonsen til NTB.Men mandag kveld gjorde han det klart at han må tenke mer over saken.- Selvsagt gjør det inntrykk når SV og Ap sier det de gjør. Nå får vi se, jeg må tenke gjennom situasjonen, sier Ditlev-Simonsen til Aftenposten.Opposisjonen tror bestemt at ordføreren vil trekke seg før perioden hans går ut 17. oktober.- Jeg kan ikke i min villeste fantasi tenke meg at han ikke trekker seg. Vi kan ikke akseptere økonomisk kriminalitet, sier SVs gruppeleder Knut Even Lindsjørn.

Nyheter
Næringsliv