RV får 6,2 prosent

Rød Valgallianse får 6,2 prosent oppslutning på en meningsmåling gjort for avisen Nordlys.

Politikk

- Dette er stort for RV. Vi kan komme i en skikkelig maktposisjon, og det har vi tenkt å utnytte, sier RVs førstekandidat Jens Ingvald Olsen til Nordlys. Han holder likevel beina trygt plantet på jorda. - Dette er stort for RV. Vi kan komme i en skikkelig maktposisjon, og det har vi tenkt å utnytte, sier RVs førstekandidat Jens Ingvald Olsen til Nordlys. Han holder likevel beina trygt plantet på jorda. - Denne er veldig forskjellig fra tidligere målinger, så jeg er åpen for at det kan være feilmarginer her. Jeg tror faktisk det er den beste RV-målingen noensinne i Tromsø, sier Olsen. Han lover støtte til Arbeiderpartiet hvis valget skulle stå mellom Ap og Frp. Støtte til Ap vil likevel ikke skje uten betingelser.- Vi vil ha betingelser. Men det vil vi komme tilbake til etter valget når det skal forhandles. Jeg ser ikke for meg at RV vil inngå i en helhetlig plattform for et rødgrønt flertall sammen med Ap, Sv. og Sp, sier Olsen.Han tror framgangen skyldes at RV har markert seg godt på plan- og byggesaker, og at partiet ved å markere tydelig motstand mot OL-prosjektet, har fanget opp mye av OL-motstanden blant folket. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv