En rekke viktige nøkkeltall legges frem i dag:Japan:Endelig industriproduksjon i juli Tyskland:Endelig KPI i augustØMU:KPI i augustUSA:Driftsbalanse i 2.kv 14.30USA:Importprisindeks i august 14.30 USA:Detaljomsetning i august 14.30USA:Industriproduksjon og kapasitetsutnyttelse i august 15.15 USA:University of Michigan confidence i september 16.00 USA:Varelager i juli 16.00SSB: kostnadsindeks for lastebiltransport, august 2007.SSB: oversikt over verdipapirfond. 2. kvartal 2007. Ellers merker vi oss at Spits-aksjen har siste noteringsdag i dag, mens et annet selskap - Nordic Mining - har sin første dag på Oslo Børs og noteres på Oslo Axess med ticker NOM.Rem Offshore og Davie Yards ASA avholder ekstraordinær generalforsamling.Tilbudsperiode for Aberdeen Property Investors-budet på Norgani løper ut 16.30.Norges Bank-toppene er også i aksjon, og holder begge foredrag i dag. Visesentralbanksjef Jarle Bergo gjør det i regi av Kunnskapsparken Bodø og Helgeland Sparebank, Mosjøen og Mo i Rana, mens sentralbanksjef Svein Gjedrem gjør det i regi av Sparebank 1 Nord-Norge, Tromsø.Av hendelser innenriks vil vi trekke frem dette:Oslo: Brasils president, Luiz Inacio Lula da Silva, avlegger statsbesøk til Norge.Oslo: Pressekonferanse om planer for Hamsunåret 2009.Oslo: Miljøvernminister Helen Bjørnøy (SV) møter representanter fra Norsk Industri.Oslo: Rettssaken mot bl.a. tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, Frank Murud, fortsetter i Oslo tingrett. Murud er tiltalt for grov korrupsjon.Drammen: Lørdag åpnes E18 motorveibrua i Drammen og områdene under brua overleveres til Drammen kommune.Kilder: Oslo Børs, NTB, TDN Finans, SSB