De store investorene tror rentnee vil kuttes både ute og hjemme. Det viser rentene i pengemarkedet. I markedet for fremtidige renteavtaler (FRA) er det mulig å vedde på hva renten blir i fremtiden. De store investorene tror rentnee vil kuttes både ute og hjemme. Det viser rentene i pengemarkedet. I markedet for fremtidige renteavtaler (FRA) er det mulig å vedde på hva renten blir i fremtiden. - Investorene tror rentene skal ned mot internasjonalt nivå, sier seniorøkonom Eric Bruce i Nordeas Markets til DN.Storinvestorene tror styringsrente vil nå toppen med 5,25 prosent rundt årsskiftet. De venter en styringsrente på fem prosent ved utgangen av 2008, kanskje enda lavere.Til sammenligning indikerer Norges Banks rentebane renteøkninger på totaltn ett prosentpoeng før utgangen av 2008; til 5,75 prosent.Ifølge avisen har rentene i FRA-markedet de senere årene vist seg å stemme godt med fasiten.- Disse prisene er vanligvis en god indikasjon på markedets renteforventninger, men jeg er forsiktig med å lese for mye ut av det nå, sier sjeføkonom Frank Jullum i Fokus Bank.